El Xef Manuel Alonso,‭ ‬primer llibre de Gastronomía Emocional

Facebook

FUENTE: TUS NOTICIAS DE LA SAFOR

Presentacio Llibre

Blanc Gastronòmic ha presentat el primer treball del seu nou projecte denominat Gastronomia Emocional destinat a donar a conèixer al xef de la Safor Manuel Alonso, del Restaurant Casa Manolo de la Platja de Daimús, que compta amb una estrella Michelin i dos sols Repsol.

Es tracta d’un treball singular i únic: una peça artística amb les imatges fotogràfiques dels plats del reconegut cuiner acompanyades per textos en què s’explica en què s’ha inspirat el xef per a la creació dels mateixos.

Aquest primer treball compta amb un total de 44 fotografies seleccionades en les quals es pot veure el xef a les cuines, creant, traient plats i primers plans en els quals es realça a cada un dels plats que conformen el seu menú gastronòmic, acompanyades pels corresponents textos explicatius.

L’equip de Blanc Gastronòmic autor del llibre està format per:
Antoni Ribera, fotògraf professional que ha rebut nombrosos premis pels seus treballs i algunes de les seves fotografies estan entre les millors col·leccions d’honor nacionals espanyoles dels últims anys.

El 2013 la Federació Espanyola de Professionals de la Fotografia i la Imatge ha seleccionat una fotografia seva per representar Espanya a la primera Copa del Món de Fotografia, la World Photographic Cup.

Per la seva banda José Vaig prendre actualment treballa com «freelance», sent especialista en fotografia gastronòmica, fent sessions per als millors xefs valencians. Ha estat fotògraf del diari Las Provincias i col·laborador de Safor Guia.
Finalment Miquel Font des de fa sis anys dirigeix ​​a VCF Ràdio Safor el programa gastronòmic «la Safor al Plat» i des 2018 porta a terme el Bloc Gastronòmic del grup informatiu teves noticies, Safor, Ribera, Costera, València. a més està en l’organització dels concursos gastronòmics d’Oliva, Alzira, Catadau i Tous.
La idea del projecte gestada fa dos anys es va presentar en el seu dia a Manuel Alonso que va acceptar fer-ho i durant cinc sessions es van realitzar les imatges i el treball per als textos per mitjà de les explicacions del Xef.
Una de les imatges del llibre va ser finalista de la XIII Premi Comunitat Valenciana de Fotografia Professional en la categoria industrial, que es va celebrar al gener del passat any 2018 a València. La idea és poder fer nous treballs per a altres xefs valencians o espanyols interessats en aquest projecte artístic i gastronòmic.

TNS
Gastronomia

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *