Noticias

WINELOVERS

 

 

El pròxim dia 18 d’Octubre entre les 19:00hs, es va a celebrar un esdeveniment organitzat per masqcatas & José-d-Paula.

El format triat per l’organització simula una fira en la qual tots els assistents podran tastar més de 20 referències de vins, entre les que es van a trobar cellers tan importants com: Vegamar,Nodus, Arraez, Sebiran, Ma AngelesNovella, Ramón Bilbao,Alturia, Marsilea, Uve, Finca Collado, Clos Corvi, Murviedro, Coviñas, Anecoop i Pasiego.

Jose-D-Paula, Somillier i gestor d´events  amb una dilatada experiencia al món de la gastronomia ,elaborarà tapes d’autor que combinaren a la perfecció amb les 20 referències de vi. I junt a Arturo Giner de Masqcatas ens faran gaudir  d´una magnifica vetlada on la combinació vi&tapes, li afegirem com sempre en qualsevol esdeveniment la musica, ademes de sortejos.

No deixeu passar l’ocasió de disfrutar d’una magnifica vetlada.

II CONCURS D´ARRÒS AMB FESOLS I NAPS DE CATADAU

 

Catadau consolida el Concurs d’Arròs amb Fesols i Naps amb la II Edició aquest diumenge

   El proper diumenge dia 6 d’octubre, la Plaça Bosch Marín i l’Avinguda Santa Bàrbara seran el marc incomparable de la celebració de la segona edició del concurs gastronòmic que recupera el tradicional plat de la cuina valenciana de l’Arròs amb Fesols i Naps organitzat per l’Ajuntament de Catadau, per mitjà de la regidoria de festes i Tus Noticias de la Ribera, amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València.

   Vint-i-quatre establiments gastronòmics de la Comunitat Valenciana hi han confirmat la seua participació al concurs que arrancarà a les 10 hores, després de l’arribada dels cuiners i els seus ajudants i el tradicional sorteig dels llocs en els quals s’ubicaran els mateixos.

   La finalitat del Concurs és la implantació d’unes normes de màxima qualitat en la restauració, així com una major divulgació i reconeixement de l’Arròs amb Fesols i Naps a escala nacional. A aquests efectes, els participants en el Concurs que incloguen en la carta dels seus restaurants l’Arròs amb Fesols i Naps, hauran d’elaborar-la d’acord amb la recepta tradicional d’aquest.

   Els participants rebran els productes per a l’elaboració d’un total de quinze racions. El Jurat, format per personalitats del món de la cuina i la gastronomia, decidirà els tres premis del concurs i que estaran dotats amb 500, 300 i 200 euros en metàl·lic respectivament.

   Han confirmat la seua presencia els restaurants: Bon Estar i Hanoo de València, BonAire del Palmar (guanyador de la primera edició), Rong Hua de Mislata, Benavent i Picanterra de Cullera, Hotel Lluna i Ca Tomàs d’Alzira, L’Alfàbega d’Alginet, Ca Agustí i Salones Cancela de Sueca, Mesón Tous de Tous, Casino d’Alfarp; Ca Ladio, Tabick Lounge , Ca Llorens i Ros Estudio de Llombai, Los Botijos de Bicorp, Catering Ayre d’Alfafar, Mar&Lo de Catadau, Ribera de Carcaixent, La Orza de Xiva i Chef Amadeo i La Brasileña de Gandia.

   Entre els patrocinadors del concurs s’hi troben Arròs La Tartana, Industrias Belseher, Azafran Desbrín, Torcal Carnicerías, La Granja Rinya, Gallina Blanca, Avocity, Almazara Molino del Motrotón, Dicost, Forn María, E.S. Santa Bárbara, Agrícola de Catadau i Forn Canet.