6 octubre, 2018

Qui som

Som i existim gràcies a vosaltres

L’any 2015 neix Gastrondario.com, Calendari Gastronòmic Solidari, amb la finalitat d’ajudar a la gent més necessitada, sense recursos i desfavorida. La implicació dels restaurants, petits negocis, obradors, fàbriques de cervesa artesanal i cellers de vi, artistes i barquerS del Palmar, músics, cantants, mitjans de comunicació…  va ser la clau del desenvolupament d’un minúscul projecte que va donar els seus fruits, i arrebossar de  felicitat als mes desfavorits en dates molt assenyalades, en moments puntuals de la vida. La felicitat és, en definitiva, la suma de moments puntuals de la vida:

1) Donació d’aliments mitjançant Banc d’Aliments.
2) Donació de roba mitjançant l’Associació La Casa Gran.
3) Donació d’aliments per a xiquets desnutrits mitjançant La Casa Cuna Santa Isabel.
4) Desdejuni amb aliments *delicatesen a casa Caridad en l’últim dia de l’any.
5) Lliurament de 100 cartes amb 20€ cadascun, el dia de la loteria de nadal, pels més necessitats.
6) Donació de calendaris per ajudar a lluitar contra el càncer de nom Sarcoma de Ewing.

Entre tantes més accions solidàries desenvolupades durant els dos anys d’existència del calendari.

L’any 2018 canviem de rumb i Gastrondario.com segueix unit a la gastronomia com a Periòdic gastronòmic Digital, sense abandonar el moviment principal d’ajuda als més necessitats, que ho canalitzem, com una de les activitats principals, a través de l’Associació sense ànim de lucre  *GASTROVALL.

Aquesta pàgina queda oberta a tots els que vulguin compartir els nostres projectes i unir-se a un nou moviment que crea valor.

Espero gaudeixin de les nostres vivències a través de la nostra gastronomia, llibres i més successos que els anirem desvetllant.

SERGI FEM TERRETA

A %d blogueros les gusta esto: