7 marzo, 2018

NOTÍCIES EN VALENCIÀ

Som més que un Periòdic  Gastronòmic Digital que relata i fa visible les històries, tradicions gastronòmiques i culturals més rellevants i interessants per al nostre lector i seguidor.

Som un equip de gent jove amb molt entusiasme i afany per aportar, per canviar, per crear i originar idees, projectes, esdeveniments amb valor afegit.

Som capaços d’organitzar esdeveniments gastronòmics a qualsevol territori per potenciar un turisme de qualitat, implantar productes de proximitat, generar riquesa i sinergies entre les parts implicades.

Som i existim gràcies a la confiança que han dipositat en nosaltres.

GASTROVALL, sense ànim de lucre, és l’Associació Cultural i Gastronòmica de la «terreta» i d’Arròs de la Valldigna que neix per recuperar, fomentar, promocionar i divulgar la gastronomia típica de la Valldigna, com les denominades «Coques  de Mestall» o els tan benvolguts «figatells» així com l’Arròs de la Valldigna, en definitiva, dels costums i tradicions com a elements diferenciadors, tant en l’àmbit nacional com a internacional, per potenciar un turisme de qualitat i proximitat.

GASTROVALL, també neix amb afany solidari per ajudar a la gent més necessitada amb projectes i esdeveniments capaços de recaptar aliments.

GASTRONDARIO, és el Periòdic Gastronòmic Digital que innova, que crea valor afegit, diferenciador, amb creativitat i segell propi, amb la finalitat de potenciar i divulgar la millor gastronomia de proximitat, d’enaltir l’hostaleria que aposta per l’evolució respectant la matèria primera, de crear un turisme de qualitat, de projectar esdeveniments gastronòmics amb productes típics de cada territori, de mantenir la tradició, d’alimentar notícies amb suc i sabor.

Organitzem entre altres coses:

CONCURS

TURISME

Concursos, Fires i Certàmens Gastronòmics per potenciar la gastronomia típica territorial i generar, activar i promocionar el turisme de qualitat.

JORNADES

JORNADES

Jornades Gastronòmiques per potenciar els productes de proximitat, crear sinergies entre comarques i donar a conèixer la cultura i tradició dels seus pobles.

VIATGES

OCI

Viatges turístics gastronòmics amb la finalitat de conèixer, difondre i promocionar els productes de qualitat, creant valor afegit com a element diferenciador.

A %d blogueros les gusta esto: