7 octubre, 2018

Bon Aire cuina el millor Arròs en Fesols i Naps del món

I Concurs d’Arròs en Fesols i Naps Vila de Catadau

 

Diumenge passat es va celebrar a la ciutat de Catadau l’I concurs «Arròs en Fesols i Naps»organitzat pel seu ajuntament i Tus Noticias de la Ribera, sent guanyador amb un premi de 500€, Raúl Magraner i el seu fill Jordi Magraner del Restaurant Bon Aire del Palmar. Van arrencar 2018 amb una commeració especial el 10 de setembre en l’II Concurs Internacional Paella de la Valldigna per posteriorment el 18 de setembre alçar-se amb el primer premi de la Paella de Sueca. Tot un any de grans èxits, sens dubte.

El restaurant Oryza de Sueca va guanyar el segon posat amb un premi de 300€ i el Restaurant Mesón de Tous un merescut tercer premi amb un import de 200€.

Entre els patrocinadors destacar els utensilis de Belseher SL que van fer possible l’elaboració de grans arrossos, i els brins de safrà amb Denominació d’Origen Castella-la Manxa, Safrà DESBRÍN, on els 26 restaurants infusionaren per concedir a cada gra d’arròs, un aroma, color i sabor únics.

Un jurat presidit pel mestre arrosser  Juan Carlos Galbis i José Guerrero com a secretari, Mariano Clemente (Cotonera Events), Lluis Ribera (Director Fira Gastronòmica i concurs putxero de l’Alcudia), Fernado Ferrero (Grup la Sucursal), Juanma Romero (periodista gastronòmic d’esRadio), José Sabater i Antonio Garcia (especialistas locals gastronòmics), Carles Galletero (director Fivamel, gastrònom i periodista d’Àpunt).

Enhorabona a tots els implicats en aquest gran projecte que ha de consolidar-se en el temps.

A %d blogueros les gusta esto: