El Xef Manuel Alonso,‭ ‬primer llibre de Gastronomía Emocional

Facebook

FUENTE: TUS NOTICIAS DE LA SAFOR

Presentacio Llibre

Blanc Gastronòmic ha presentat el primer treball del seu nou projecte denominat Gastronomia Emocional destinat a donar a conèixer al xef de la Safor Manuel Alonso, del Restaurant Casa Manolo de la Platja de Daimús, que compta amb una estrella Michelin i dos sols Repsol.

Es tracta d’un treball singular i únic: una peça artística amb les imatges fotogràfiques dels plats del reconegut cuiner acompanyades per textos en què s’explica en què s’ha inspirat el xef per a la creació dels mateixos.

Aquest primer treball compta amb un total de 44 fotografies seleccionades en les quals es pot veure el xef a les cuines, creant, traient plats i primers plans en els quals es realça a cada un dels plats que conformen el seu menú gastronòmic, acompanyades pels corresponents textos explicatius.

L’equip de Blanc Gastronòmic autor del llibre està format per:
Antoni Ribera, fotògraf professional que ha rebut nombrosos premis pels seus treballs i algunes de les seves fotografies estan entre les millors col·leccions d’honor nacionals espanyoles dels últims anys.

El 2013 la Federació Espanyola de Professionals de la Fotografia i la Imatge ha seleccionat una fotografia seva per representar Espanya a la primera Copa del Món de Fotografia, la World Photographic Cup.

Per la seva banda José Vaig prendre actualment treballa com «freelance», sent especialista en fotografia gastronòmica, fent sessions per als millors xefs valencians. Ha estat fotògraf del diari Las Provincias i col·laborador de Safor Guia.
Finalment Miquel Font des de fa sis anys dirigeix ​​a VCF Ràdio Safor el programa gastronòmic «la Safor al Plat» i des 2018 porta a terme el Bloc Gastronòmic del grup informatiu teves noticies, Safor, Ribera, Costera, València. a més està en l’organització dels concursos gastronòmics d’Oliva, Alzira, Catadau i Tous.
La idea del projecte gestada fa dos anys es va presentar en el seu dia a Manuel Alonso que va acceptar fer-ho i durant cinc sessions es van realitzar les imatges i el treball per als textos per mitjà de les explicacions del Xef.
Una de les imatges del llibre va ser finalista de la XIII Premi Comunitat Valenciana de Fotografia Professional en la categoria industrial, que es va celebrar al gener del passat any 2018 a València. La idea és poder fer nous treballs per a altres xefs valencians o espanyols interessats en aquest projecte artístic i gastronòmic.

TNS
Gastronomia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

El Chef Manuel Alonso,‭ ‬primer libro de Gastronomía Emocional

Facebook

FUENTE: TUS NOTICIAS DE LA SAFOR

Presentacio Llibre

Blanc Gastronòmic ha presentado el primer trabajo de su nuevo proyecto denominado Gastronomía Emocional destinado a dar a conocer al chef de la Safor Manuel Alonso,‭ ‬del Restaurante Casa Manolo de la Playa de Daimús,‭ ‬que cuenta con una estrella Michelín y dos soles Repsol.

‭ ‬Se trata de un trabajo singular y único:‭ ‬una pieza artística con las imágenes fotográficas de los platos del reconocido cocinero acompañadas por textos en los que se explica en qué se ha inspirado el chef para la creación de los mismos.

‭ ‬Este primer trabajo cuenta con un total de‭ ‬44‭ ‬fotografías seleccionadas en las que se puede ver al chef en las cocinas,‭ ‬creando,‭ ‬sacando platos y primeros planos en los que se realza a cada uno de los platos que conforman su menú gastronómico,‭ ‬acompañadas por los correspondientes textos explicativos.

‭ ‬El equipo de Blanc Gastronòmic autor del libro está formado por:
Antoni Ribera,‭ ‬fotógrafo profesional que ha recibido numerosos premios por sus trabajos y algunas de sus fotografías están entre las mejores colecciones de honor nacionales españolas de los últimos años.‭ ‬

En‭ ‬2013‭ ‬la Federación Española de Profesionales de la Fotografía y la Imagen seleccionó una fotografía suya para representar a España en la primera Copa del Mundo de Fotografía,‭ ‬la World Photographic Cup.

Por su parte José Tomé actualmente trabaja como‭ «‬freelance‭»‬,‭ ‬siendo especialista en fotografía gastronómica,‭ ‬haciendo sesiones para los mejores chefs valencianos.‭ ‬Ha sido fotógrafo del periódico Las Provincias y colaborador de Safor Guía.
Finalmente Miquel Font desde hace seis años dirige en VCF Ràdio Safor el programa gastronómico‭ «‬La Safor al Plat‭» ‬y desde‭ ‬2018‭ ‬lleva a cabo el Blog Gastronómico del grupo informativo Tus Noticias,‭ ‬Safor,Ribera,Costera,Valencia.‭ ‬Además está en la organización de los concursos gastronómicos de Oliva,‭ ‬Alzira,‭ ‬Catadau y Tous.
‭ ‬La idea del proyecto gestada hace dos años se presentó en su día a Manuel Alonso que aceptó llevarlo a cabo y durante cinco sesiones se realizaron las imágenes y el trabajo para los textos por medio de las explicaciones del Chef.
‭ ‬Una de las imágenes del libro fue finalista del XIII Premi Comunitat Valenciana de Fotografía Professional en la categoría industrial,‭ ‬que se celebró en enero del pasado año‭ ‬2018‭ ‬en Valencia.‭ ‬La idea es poder hacer nuevos trabajos para otros chefs valencianos o españoles interesados en este proyecto artístico y gastronómico.
TNS
Gastronomia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: