I Mostra de Turisme Comunitat Valenciana

Facebook

 

El cap de setmana del 20 al 21 d’octubre del 2018 se celebro a la Ciutat de les Arts i les Ciències la ¨I Mostra de Turisme amb un èxit rotund gràcies a la instal·lació de 100 expositors, actuacions en directe, tallers pels més petits, música, showcooking de grans amants de la gastronomia com Juan Carlos Galbis i Jose Zafra , entre altres , cates  de vins i olis i una infinitat d’activitats programades per a tots els públics.

Una Mostra presidida per les personalitats més importants del panorama polític valencià aixi com el President de la Generalitat i Senyor Ximo Puig, el director de l’Agència valenciana de Turisme Sr. Francesc Colomer i la diputada de Turisme Sra. Pilar  Moncho.

El Director de l’Agència de Turisme ha destacat ¨ que es pretén presentar la Comunitat Valenciana com a destinació multiexperiencial i de qualitat, per qui aquesta mostra pretén transmetre la possibilitat de gaudir en la comunitat d’experiències gratificants i memorables amb el denominador comú d’esperit mediterrani.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: