LES JORNADES COMARCALS SOBRE CLIMA I ENERGIA DE LA DIPUTACIÓ REBEN EL PREMI DE LA SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT 2018

Facebook

 

 

La primera edició de les Jornades Comarcals sobre Canvi Climàtic i Energia Sostenible, que desenvolupa la Diputació de València per promoure diferents accions i impulsar la sostenibilitat ambiental a les comarques de València, ha estat guardonada amb el segon premi de la categoria de ‘Grans Ciutats’ dels III Premis de la Setmana Europea de la Mobilitat 2018 (SEMcv-2018).

Aquest guardó, que atorga la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, reconeix la labor de l’àrea de Medi ambient de la institució provincial en la promoció de la mobilitat sostenible, el autoconsum energètic i l’eficiència en els municipis de la província. El diputat de Medi ambient, Josep Bort, ha estat l’encarregat de recollir aquest premi durant la Jornada Valenciana per la Mobilitat Sostenible que s’ha celebrat en la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre de València.

Les jornades comarcals sobre sostenibilitat que impulsa la Diputació es desenvolupen de la mà de l’Associació Valenciana d’empreses Elèctriques (ASELEC) i han recorregut nou municipis des del seu inici a l’abril de 2018. La següent i última parada d’aquesta ruta de trobades se celebrarà dimecres que ve 19 de setembre a Gandia, després d’haver visitat La Pobla de Vallbona, Utiel, Aiora, Xàtiva, Xiva, Massamagrell, Torrent, Paiporta i Sueca.

La tercera edició dels premis de la Setmana de la Mobilitat ha lliurat un total de 19 premis a diferents accions desenvolupades per ajuntaments, institucions, organitzacions i empreses en diferents categories. En la secció de ‘Ciutats Grans’, a més de la iniciativa provincial s’han guardonat els projectes ‘*Andeando: El camí escolar d’Elda’, de l’Ajuntament d’Elda, i la reordenació de Ciutat Vella de l’Ajuntament de València.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: