Sandro, un italià fent esmorzarots populars valencians a la Pizzeria Firenze

Facebook

Arranquem l’any 2021, amb la primera publicació d’esmorzarots, des de la pizzeria Firenze, al carrer Mestre Palau, 5 de València.

Sandro, propietari del local, porta des de l’any 1994, fent-nos gaudir de les seues pizzes espectaculars i d’un menú de mig dia on barreja tot tipus de menjars, a un preu molt econòmic per a que tothom puga gaudir de les seues especialitats.

No pot amagar d’on ve, de terres italianes, Nàpols, d’allí les seues arrels i les seues especialitats culinàries, però ha sabut adaptar-se a la gastronomia valenciana, fent uns esmorzarots populars d’una qualitat pròpia d’un Valencià i a preu molt asequible.

Sandro compra els seues productes al mercat central, i el seu pa, exquisit, ve del Forn Tonet i Roseta. La major satisfacció per Sandro, durant tant d’anys de sacrifici a l’hosteleria, és vore la cara dels clients quan aprecien els seus plats, entrepans i postres. L’estem intentant convèncer per a que fassa cremaets, i pot ser, ens sorprenga ben prompte.

Des d’esmorzarots vos convidem anar a la Pizzeria Firenze de València, situada al costat d’un del nostres referents culturals, el Teatre Micalet, aneu quan pugau a gaudir d’un bon esmorzarot popular!!

???Forn-Pastisseria Tonet i Roseta, Calle Calixto III, 23 de Valencia.
☕☕☕Café Durbán
???Oli. «Aceites Palacios»
⭐⭐⭐Entrepà estrela:
Pit de Pollastre amb tomaca, ceba caramelitzada i creïlles.

Alexis Pellicer i Gil

☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
#esmorzarots #hemvingutagaudir #esmorzarspopulars #esmorzarotvalencià #cremaet #cacaudelcollaret #gastronomiavalenciana #laculturadelalmuerzo

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: