GAUDINT DE LA TABERNA AMPARIN DURANT 50 ANYS

Facebook

Hui ens trobem a l’Hort de Senabre, al carrer Joaquín Navarro 23 de València, i des d’esmorzarots felicitem a la Taberna Amparin pels seus 50 anys de vida. La van obrir Amparo i Julián, i actualment la regenta una segona generació, dos dels seus fills, Raúl i Carlos, on fa poc més d’un any van fer el relleu als seus pares, que pràcticament van dedicar la totalitat de la seua vida a tirar endavant l’establiment que van posar en marxa.

La seua especialitat són les tapes, és un lloc ideal per pegar-se un bon esmorzarot a la carta! Tenen dos entrepans estrela que són el de braves i el de sèpia, tot i que el de sèpia i braves juntes també té molta demanda. El motiu principal de visita de la gent sol ser per les tapes, però sempre ofereixen la possibilitat de demanar-les en format entrepà a qui ho desitge, per cert un pa especial, quin pa!! Un pa que ve d’un forn tradicional del barri, el Forn Isabel, i del Forn de l’Avinguda de la localitat de Meliana.

La major satisfacció per Raúl i Carlos és que després de tants anys, famílies senceres i els seus membres de diferents generacions continuen anant a visitar-los. De fet, en alguns casos existeix una bonica i cordial amistat després de tants anys, aquesta és la satisfacció més gran per a Carlos i Raúl. Solen acudir molt al producte de proximitat, comprant a comerços de barri com la fruiteria de Miguel, pròxima a la Taberna, o el Mercat de la Valvanera, degut al volum també acudixen a magatzems especialitzats en l’hosteleria, normalment a Makro.

Des d’esmorzarots vos convidem a gaudir de les seues meravelloses tapes, i entrepans, en especial les braves tan autèntiques, que al primer tast et fan retornar als anys 80 pel seu sabor tant especial… Per molts més a la taberna Amparin !!

Alexis Pellicer i Gil.

???Forn Isabel de València i Forn de l’Avinguda de Meliana

???Oli Verge per a la cuina i de gira-sol alt oleic per a la fregidora

⭐⭐⭐Entrepans estrela:
Sèpia, braves o la barreja dels dos.

☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️

#esmorzarots#hemvingutagaudir#esmorzarspopulars#esmorzarotvalencià#cremaet#cacaudelcollaret#gastronomiavalenciana#laculturadelalmuerzo

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: