Esmorzarots a Sagunt, Bar Thais

Facebook

Des d’Esmorzarots continuem recolzant als bars i hui ens trobem al Bar Thais, situat al carrer Felip II, 45 del Port de Sagunt. Daniela, Marisa i Javi van obrir en 2018, han passat ja tres anys, on han anat adaptant-se a l’oferta. L’equip actual del Bar Thais són la primera generació que regenta el Bar però esperen amb molt entusiasme no ser l’última.

Per a ells el pa és molt important, sens dubte en els esmorzarots garanteix fins un 50% de l’èxit. Actualment, el compren en una empresa, on destaca per la rigurosa selecció de matèries primes i elaboració amb la massa mare utilitzant tècniques tradicionals, després en el bar Thais el couen i el servixen acabat de traure del forn.

Al Bar Thais utilitzen un oli d’oliva verge, Castillo Andaluz, és un oli equilibrat en boca i agradable per al paladar. El café que fan servir és de torrat natural, Excelsior i si aneu a fer-vos un bon esmorzarot, és obligat demanar-se un cremaet, compleix a la perfecció la regla tricolor.

Els tres entrepans amb més èxit són el Paquito, Campero i el d’Orella. Dins les seues possibilitats solen comprar als comerços de proximitat, a la Carniceria Tino i la tenda del Bravero, botigues de molt èxit al barri. Al final de cada dia per a Daniela, Marisa i Javi, el que més satisfacció els dóna, és rebre les mostres d’agraïment de les persones, que els visiten, gaudint de les seues creacions culinàries i servei.

Des d’Esmorzarots esperem gaudir durant molts anys i generacions de les vostres especialitats!!!

???Utilitzen massa mare i couen ells el pa.

☕☕☕Café Torrat natural Excelsior

???Oli Verge «Castillo Andaluz»

⭐⭐⭐Entrepans estrela:
1.-Paquito: Carn de Cuixa de corder, rúcula, creïlles, all-i-oli d’all negre amb salsa del corder.
2.-Campero: Pit de Pollastre empanat amb ceba caramelitzada, formatge i all-i-oli.
3.-Orella amb Salsa de Formatge.

☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
#esmorzarots#hemvingutagaudir#esmorzarspopulars#esmorzarotvalencià#cremaet#cacaudelcollaret#gastronomiavalenciana#laculturadelalmuerzo

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: