DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA I CIRCUIT RICARDO TORMO

Facebook

El Circuit col·labora amb la Diputació de València per a beneficiar amb ajudes més de 55 pilots d’automobilisme i de motociclisme

 

El Circuit Ricardo Tormo i la Diputació de València treballaran de la mà per a la concessió de les beques que per tercer any consecutiu atorgarà la institució a un total de 58 pilots d’automobilisme i motociclisme de velocitat.

La inversió és de 540.000 euros dividits en 340.000 als pilots de motociclisme des de les minimotos i fins al mundial, i els 200.000 euros per als pilots de quatre rodes.

El director general del Circuit Ricardo Tormo, Gonzalo Gobert, ha agraït a la Diputació “que haja sabut entendre que els esports del motor no són ni de bon tros esports elitistes, sinó que són esports cars, i des del Circuit pretenem que tots partisquen amb les mateixes possibilitats”.

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha destacat que “aquest és un gran esforç de la Diputació de València per a afavorir que pilots d’automobilisme i de motociclisme tinguen les mateixes oportunitats per a fer realitat els seus somnis”.

Així mateix, Gobert ha destacat que l’esforç en aquestes beques es concentre “en els pilots que més ho necessiten, que no són precisament els que estan més amunt, sinó aquells pilots que estan en el camí de l’èxit i que esperem que, en molt poc de temps, estiguen triomfant en categories internacionals”.

Jaume Masià i Eliseo Martínez

El pilot de KTM en el Mundial de Moto3, Jaume Masià, ha agraït el suport de la Diputació de València en nom dels pilots de motociclisme: “Aquest suport és fonamental per a tots, tant per als més joves en les minimotos del Bressol de Campions com per als que ja estem al Mundial, com és el meu cas. Espere tindre l’oportunitat de tornar aquest suport amb bons resultats. Per descomptat, esforç i ganes no hi faltaran”.

Per part dels pilots d’automobilisme, l’encarregat de representar els seus companys ha sigut el pilot de l’Eurocup Renault 2.0, Eliseo Martínez, que s’ha mostrat “agraït pel suport de la Diputació i del Circuit a través de la Fórmula de Campions”.

L’acte ha comptat també amb la participació dels directors del Bressol de Campions, Julián Miralles, i de la Fórmula de Campions, Marco Rodríguez, que han explicat els seus programes per a la temporada 2018. A més, els mundialistes Arón Canet, Iker Lecuona i Jorge Navarro han enviat els seus missatges d’agraïment des dels entrenaments que els seus equip estan duent a terme a Aragó i Mugello.

Gatrondario.com, Periòdic Digital en Valencià, Notícies en Valencià.

A %d blogueros les gusta esto: