EL COR DE LA GENERALITAT OFERIRÀ TRES CONCERTS AMB UN PROGRAMA EN HOMENATGE A MATILDE SALVADOR

Facebook

 

El Cor de la Generalitat, que depén de la Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura, durà a terme la primera quinzena de setembre tres concerts excepcionals amb un programa en homenatge a la figura de la compositora castellonenca Matilde Salvador.

El primer dels concerts serà el dissabte 8 de setembre a les 19.30 hores al Teatre Principal de Castelló, amb l’entrada gratuïta fins a completar aforament. El divendres 14 de setembre serà el torn de Sagunt, on el Centre Cultural Mario Monreal acollirà a les 20.00 hores el concert. Finalment, el diumenge 15 de setembre el Cor de la Generalitat Valenciana interpretarà a les 21.00 hores el mateix programa a l’església dels Sants Joans de Potries, localitat que comparteix amb Sagunt la capitalitat cultural valenciana durant 2018.

Paral·lelament, part del Cor de la Generalitat es desplaçarà durant els mateixos dies a Bremen (Alemanya) per participar en el festival Musikfest interpretant la ‘Petite Messe Solennelle’ de Rossini, dirigit per Fabio Biondi.

El Cor de la Generalitat

El Cor de la Generalitat va ser creat el 1987 amb el nom de Cor de València i és el cor titular del Palau de les Arts, alhora que desenvolupa una constant activitat en els auditoris principals de la Comunitat Valenciana.

Al llarg de la seua trajectòria ha interpretat les grans obres del repertori simfònic coral i els títols principals del gènere líric i, a més, freqüenta el repertori ‘a cappella’, amb una atenció especial als compositors valencians.

Des del 1988, el director titular del Cor de la Generalitat és Francesc Perales, músic xativí amb una carrera musical molt extensa i, des del 2017, és també acadèmic de número de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles de València.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: