L’EXPRESIDENT DEL VALÈNCIA CF, JAUME ORTÍ, PREMI AMORÓS AL MÈRIT ESPORTIU CIUTAT DE VALÈNCIA

Facebook

El jurat dels Premis al Mèrit Esportiu de la Ciutat de València ha reconegut a tots i totes les esportistes i clubs que durant l’any 2017 van obtenir diferents èxits esportius. Després de fer-se públics ahir alguns dels guanyadors i guanyadores, hui s’han fet públics el nom de la resta de premiats.

En les categories d’Esportista Més Destacat en edat escolar masculina i femenina, el jurat ha premiat Álex Arroyo Albert, campió Mundial Juvenil en la modalitat de ‘Seleccions Nacionals’ en 2017; i Ángel Guaita Piqueras, subcampió en els ‘Jocs Europeus Paralímpics Juvenils’ de 2017. En categoria femenina, Leyre Merlet Requena ha sigut reconeguda pel seu títol de campiona autonòmica de ‘Ciclocròs i Challegue’.

Pel que fa als clubs o equips, s’han fet amb el Premi al Mèrit Esportiu el Club Antares València, per ser la primera vegada en la història que un club aconsegueix dos primers llocs en un campionat d’Espanya en diferents categories, en Nivell 1 i Nivell 5; i el CAU Rugbi Club pels títols com a campions territorials d’Espanya S16 i S14.

D’altra banda, el centre educatiu que ha sigut guardonat per haver donat més suport a l’esport en edat escolar ha sigut el San José de Calasanz, que ha obtingut 4 premis al ‘Joc Net’ en bàsquet i futbol sala. Per la seua banda, la distinció a ‘Associació o col·lectiu que més suport ha donat a l’esport popular’ ha sigut per a la Plataforma Associativa per al Foment de l’Activitat Física i Salut «Juntas es mejor».

Per la seua part, els esportistes que s’han alçat amb els guardons al Mèrit Esportiu en l’àmbit de l’esport popular han sigut Luis Félix Martínez com millor esportista, que als seus 45 anys ha completat 200 maratons, i l’esportista Natacha López, per la seua victòria en la marató de Vitòria-Gasteiz Marató Martín Fiz, tots dos del Club d’Atletisme Càrnies Serrano.

En l’àmbit del voluntariat esportiu, Enrique Fuertes Sánchez i María José Gilabert Sánchez, han sigut reconeguts com els voluntaris esportius més destacats de l’any 2017. Per la seua part, l”Associació o Col·lectiu que més ha donat suport al moviment del voluntariat esportiu’ de la ciutat de València ha sigut per al jurat la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (TriVoluntariat).

En l’apartat de mitjans de difusió que més i millor han donat suport i ha difós la realitat esportiva de la ciutat el Premi al Mèrit Esportiu ha anat a parar a Pilota Viu.com-EFM Gestió i Esport S.L. El reconeixement a l”Entitat No Esportiva que més decididament ha donat suport a l’esport del municipi’, ha sigut per a l’Associació de Gestors Esportius Professionals de la C.V (GEPACV).

En la categoria d”Entitats que més suport han donat a la Igualtat de Gènere’ en la pràctica de l’activitat física i l’esport a la ciutat han sigut reconeguts el Club de Tenis València i l’associació Nosaltres Esportistes.

Per a concloure, el Premi Amorós al Mèrit Esportiu Ciutat de València ha sigut atorgat a títol pòstum a l’expresident del València CF, Jaume Ortí Ruiz.

Tots els esportistes i clubs que han sigut premiats rebran els seus reconeixements el pròxim dia 4 d’octubre en la gala que se celebrarà en el saló d’actes del Complex Esportiu Cultural Petxina.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: