Forn el Campanero amb el Gastrondari de Fem Terreta en la News FM

Facebook

Ferran Puig, 3ª generació del forn el Campanero d’Alberic, patrocinador del conegut i tant volgut Gastrondari, Calendari Gastronómic Solidari del Pais Valencià de Fem Terreta, és entrevistat a fons per Susana Pérez al seu programa a diari «Vesprades en Tu«.campanero
Ferran Puig és d’admirar per una banda, la seua tasca i dedicació per aconseguir un producte amb 3 fermentacions de 7 hores, amb una explosió de sabors gràcies a la massa mare, i per l’altra, per la seua persona sencilla, divertida, entregada i solidaria que el caracteritça.
Forn el Campanero de tradició artesana, s’ha adaptat a les noves generacions, innovant nous productes amb els ingredients de toda la vida: oli, sucre, aigua, farina i llevat… sense secrets, sense additius. D’aquesta manera son pare va llençar al mercat la coca d’anous, panses i cabell d’àngel que va ser un clamor al poble d’Alberic. Així Ferran es va atrevir amb la coca d’anous i 3 barretges de xocolate amb un gran èxit per tot el pais valencià.
La seua generositat ompli de productes artesans l’emissió de «Vesprades en Tu» amb un tast passà de graciós, on tots els ponents han gaudit sense mesura.
Nova combinació a l’estiu: una bona orxata i Panquemao del Forn el Campanero d’Alberic al carrer Antonio Lloret 21, tf 962 440 526.
Tots els seus productes com el tamany del Tio Fredo: Fartons, cruassans, ensaïmades, coques, panquemaos…

Sergi Fem Terreta

A %d blogueros les gusta esto: