Sergi Peris Gastronòmic amb el Gastrondari de Fem Terreta en la News FM

Facebook

Sergi Peris Gastronòmic, jove emprenedor amb un fort potencial a la ciutat de València, futur patrocinador del conegut i tant volgut Gastrondari, Calendari Gastronómic Solidari del Pais Valencià de Fem Terreta, és entrevistat a fons per Susana Pérez al seu programa a diari «Vesprades en Tu».gastronomic
Sergi Peris, amb una trajectòria per davant a vessar d’èxits a la nostra terra, gran xef del seu propi restaurant Sergi Peris Gastronòmic al centre de la ciutat a la Galeria Jorge Juan, calle Cirilo Amorós 62 i front al Mercat de Colón. Una ubicació amb tot un públic entregat al seu enginy culinari on deixa emprenta i segell propi.
Ens descobreix la setmana de la tonyina amb una peça de 150 kg així com els seus menús: executiu de 16€, Sergi de 19,5€, Peris de 25€ i Gastronòmic de 50€.
Menús que determina el mercat per garantir un producte de temporada, fresc, amb tot el seu potencial de sabors i colors.
Des de l’equip de Fem Terreta i el Gastrondari seguim els teus passos agegantats per sumar-nos a la teua gastronomia saludable.
Sergi Fem Terreta.

A %d blogueros les gusta esto: