II CONCURS DE PAELLA DE “FETGE DE BOU” I “CACAU DEL COLLARET”

Facebook

Categoria Paella:

Primer premi per al Restaurant Bon Aire del Palmar, on el cuiner Raúl Magraner i fill, Jordi Magraner van posar el llistó ben alt en vista a les següents edicions.

Dotació de 1000 euros, patrocinat per Cerveses Túria, i distintiu acreditatiu.

El segon premi per al Restaurant Rostidor L’Alfàbega d’Alginet, que segueix amb bona ratxa i sumand.

Dotació de 750 euros, patrocinat per la DO Vins de València, i distintiu acreditatiu.

El tercer per a la Garrofera de Serra.

Dotat amb 500 euros i distintiu acreditatiu

Meliana celebra amb èxit de participació popular la II Edició del “Concurs de Paella de Fetge de Bou i postres amb Cacau del Collaret” per a retre homenatge a la tradició local i als productes de proximitat que proveeix l’horta del seu terme municipal.

L’acte ha comptat amb la presència de l’Alcalde de Meliana, #JosepAntoniRieraVicent, la Diputada #DolorsGimenoValero i #AmparoMartí, Regidora de Turisme de l’Ajuntament de Meliana.

Categoria de postres:

1r Casa Granero de Serra, premiat amb una dotació de 500 euros, patrocinat per Xufatopia i distintiu acreditatiu.

2n Restaurant La Salut, premiat amb una dotació de 250 euros, patrocinat per l’Ajuntament de Meliana i distintiu acreditatiu

3r Restaurant Miguel i Juani, premiat amb una dotació de 150 euros, patrocinat per ECOAMA i distintiu acreditatiu.

Restaurants participants:

La Barraca de Toni Montoliu, Ca Xoret, La Lluna de València, Servei d’àpats el Rebost, Restaurant Natzaret, Restaurant Garriga, Bon Estar, La Pepa Bluespace, Sequial 20, Evenser Restauració, Restaurant Gambrinus, Tabick Loungue, Avinguda 2.0 i Restaurant Benavent.

Un Jurat integrat per President Adolfo Cuquerella(Restaurant La Granja) i els vocals Quique Barella(professor de cuina i xef del Restaurant Balandret), Javi Gimeno (organitzador del concurs i gerent del Racó de Meliana), Maje Martínez (comunicadora i representant de Mediterrània Gastrònoma), Joan Orts (Regidor d’Ocupació i Educació) i Lola Pechuán.

Un gran esdeveniment on es posa en valor un turisme de qualitat gràcies a la gastronomia de la “terreta”, per la qual cosa només caben felicitacions a totes les parts implicades en aquest gran projecte.

Sergi Fem Terreta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: