La Comunitat Valenciana es presentarà com a pol d’inversió i ‘porta a l’Europa del sud’ al Saló Internacional de la Logística

Facebook

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha avançat que la Comunitat Valenciana es presentarà com a pol d’inversió i “porta a l’Europa del sud” en el seu estand del Saló Internacional de la Logística 2018, on ampliarà la seua presència ja que és la comunitat convidada d’aquesta edició.

El vinté Saló Internacional de la Logística se celebrarà a la Fira de Barcelona del 5 al 7 de juny, i Puig ha manifestat la voluntat de la Generalitat de “subratllar el moment valencià” en aquesta cita per a “aconseguir tindre l’atracció d’inversions més alta”.

Puig avanza que la valenciana será la comunidad invitada en el certamen SIL 2018.

Amb aquest objectiu, el cap del Consell ha destacat la coordinació que es produirà entre l’Administració i la Confederació Empresarial Autonòmica, així com les principals empreses i operadors logístics, que tindran cabuda a l’estand de 300 metres quadrats dedicat a la Comunitat Valenciana.

Puig ha mantingut una primera reunió per a organitzar aquest estand amb les autoritats portuàries de València, Alacant i Castelló, a les quals ha agraït la seua col·laboració perquè els ports són “un element fonamental de la logística”.

A la trobada també han assistit el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent; la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, i altres càrrecs de l’executiu autonòmic, entre ells, el secretari autonòmic d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Josep Boira, que serà l’encarregat de coordinar la presència valenciana en la cita SIL 2018.

“La Comunitat Valenciana està preparada per a rebre inversions; tenim un sòl industrial potent i en tindrem més en el futur”, ha afirmat Puig, que ha recordat que en aquests moments s’estan planificant diverses “propostes molt interessants” en aquest sentit, com Parc Sagunt II, o les relacionades amb el Parc Empresarial d’Elx o el parc logístic de la contornada de l’Aeroport de Castelló.

El president també ha destacat que “tots els instruments que té la Generalitat estan alineats en aquesta posició” i ha citat en aquest sentit l’Institut Valencià de Competitivitat E

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: