LA DIPUTACIÓ CONDEMNA EL DOPATGE I RETIRA ELS SEUS TÍTOLS A L’ATLETA FÁTIMA AYACHI

Facebook

 

 

La Diputació de València ha retirat el títol de guanyadora de la passada edició del Circuit de Carreres Populars a l’atleta Fátima Ayachi per la seua implicació en la trama de tràfic de substàncies dopants. L’atleta, que també ha sigut expulsada del seu equip, el CA Cárnicas Serrano, ha sigut acusada de tràfic d’hormones del creixement, testosterona, insulina, vitamines injectables o material per a autotransfusiones de sang després d’un registre en el marc de l’operació Relevo.

Després de conéixer-se la notícia, la Diputació ha decidit retirar a Ayachi el títol de vencedora de l’edició de 2017 del circuit, últim títol de l’atleta previ a la lesió que ha patit durant aquesta temporada i que l’ha apartat del circuit provincial. El president de la corporació, Jorge Rodríguez, ha denunciat els fets i ha afirmat que la institució “no va permetre comportaments delictius que atempten ni posen en dubte els valors de l’esport”. Per la seua banda, la diputada responsable de l’àrea d’Esports, Isabel García, ha anunciat una política de tolerància zero davant aquest tipus de conductes delictives i antiesportives.

Per la seua banda, l’ex equip d’Ayachi i un dels quals més podis aporta al circuit provincial, el CA Cárnicas Serrano, ha expulsat automàticament a l’atleta en conéixer-se la seua implicació en la trama delictiva. L’empresa també ha anunciat que la corredora ja no compta amb llicència federativa. Cárnicas Serrano ha apuntat en un comunicat que a nivell intern compten amb un protocol de seguiment dels seus atletes i que disposen d’un document de “compromís de joc net” que tots els atletes d’alt rendiment han de signar de manera obligatòria per a formar part del club.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: