‘Menut Palau’ incorpora la projecció de cinema ‘Piratas del Caribe’ amb música en directe per l’Orquestra de València

Facebook

Menut Palau amb l’orquestra de València

El cicle “Menut Palau”, adreçat a xiquets i xiquetes i a les seues famílies, que començarà el 3 i 4 de gener amb “Feretes i cançonetes”, incorpora el pròxim 28 de març una nova proposta molt innovadora i esperada pel públic valencià: la projecció a la Sala Iturbi de la cèlebre pel·lícula de Disney Piratas del Caribe. La maldición de la Perla Negra, la banda sonora de la qual serà interpretada en directe per l’Orquestra de València en el mateix moment en què transcorre l’acció.

El Palau de la Música recupera d’esta manera este projecte, que es va veure obligat a ajornar a principi de gener d’enguany per motius tècnics aliens a l’auditori valencià. La regidora de Cultura, Gloria Tello, s’ha mostrat molt satisfeta per reprendre de nou esta proposta “que hem volgut incorporar a eixe cicle tan especial per a nosaltres que és ‘Menut Palau!’, però amb totes les condicions idònies perquè gaudisquen les xiquetes i xiquets amb els seus”, i a més, amb uns preus molt ajustats de 15 i 11 €, preus populars “per a assistir a un gran espectacle de cinema i música, un espectacle d’elevada qualitat, que mai s’havia fet al Palau de la Música”, ha afegit la regidora.

La direcció musical estarà a càrrec del mestre canadenc Julian Pellicano, que és un consumat expert en música simfònica amb cinema en directe.

“Feretes i cançonetes”

“Menut Palau!” començarà el pròxim 3 de gener amb la gran festa de “Feretes i cançonetes”, un festival multicultural que se celebrarà en tots els espais del Palau amb les actuacions de més de 20 formacions musicals i teatrals com Txarango, Dani Miquel, El Diluvi, Rodamons o The Ramonets, entre moltes altres. S’oferirà els dies 3 i 4 gener de 2018, i comptarà amb taller de màscares, malabars, estampació de camisetes, ludoteca, tallers de música per als bebés, l’art de la improvisació amb el rap per als joves i jocs tradicionals, així com una fira editorial al llit del riu Túria dirigida especialment al públic infantil. El preu és de 6 € per a un dia i 10 € per a dos dies.

Altres cites per a les famílies d’este cicle són “La volta al món en 80 melodies” el 3 de febrer; “Operamida”, el 10 de febrer; l’Orquestra de València interpretant “Per la flor del lliri blau”, del Mestre Rodrigo, en una adaptació teatral, el 23 de febrer; “Que llueva, que llueva”, amb Los Titiriteros de Binéfar, el dia 4 de març; “Las maldades de la bruja novata”, els dies 15 i 29 d’abril, i Peer Gynt, els dies 20 i 21. El programa conclourà el 6 de maig amb “El dia minimúsica”.

‘Menut Palau’ incorpora la proyección de cine ‘Piratas del Caribe’ con música en directo por la Orquesta de Valencia

Facebook

Menut Palau con la orquesta de Valencia

El ciclo “Menut Palau”, dirigido a niños y niñas y a sus familias, que empezará el 3 y 4 de enero con “Feretes y cançonetes”, incorpora el próximo 28 de marzo una nueva propuesta muy innovadora y esperada por el público valenciano: la proyección a Sala Iturbi de la célebre película de Disney Piratas del Caribe. La maldición de la Perla Negra, la banda sonora de la cual será interpretada en directo por la Orquesta de Valencia en el mismo momento en que transcurre la acción.

El Palau de la Música recupera de esta manera este proyecto, que se vio obligado a aplazar a principio de enero de este año por motivos técnicos ajenos al auditorio valenciano. La regidora de Cultura, Gloria Tello, se ha mostrado muy satisfecha para retomar de nuevo esta propuesta “que hemos querido incorporar a ese ciclo tan especial para nosotros que es ‘Menut Palau!’, pero con todas las condiciones idóneas porque disfruten las niñas y niños con los suyos”, y además, con unos precios muy ajustados de 15 y 11 €, precios populares “para asistir a un gran espectáculo de cine y música, un espectáculo de elevada calidad, que nunca se había hecho al Palau de la Música”, ha añadido la regidora.

La dirección musical estará a cargo del maestro canadiense Julian Pellicano, que es un consumado experto en música sinfónica con cine en directo.

“Feretes y cançonetes”

“Menut Palau!” empezará el próximo 3 de enero con la gran fiesta de “Feretes y cançonetes”, un festival multicultural que se celebrará en todos los espacios del Palacio con las actuaciones de más de 20 formaciones musicales y teatrales como Txarango, Dani Miquel, El Diluvio, Rodamons o The Ramonets, entre otras muchas. Se ofrecerá los días 3 y 4 enero de 2018, y contará con taller de máscaras, malabares, estampación de camisetas, ludoteca, talleres de música para los bebés, el arte de la improvisación con el rape para los jóvenes y juegos tradicionales, así como una feria editorial a la cama del río Túria dirigida especialmente al público infantil. El precio es de 6 € para un día y 10 € para dos días.

Otras citas para las familias de este ciclo son “La vuelta al mundo en 80 melodías” el 3 de febrero; “Operamida”, el 10 de febrero; la Orquesta de Valencia interpretando “Por la flor del lirio azul”, del Mestre Rodrigo, en una adaptación teatral, el 23 de febrero; “Que llueva, que llueva”, con Los Titiriteros de Binéfar, el día 4 de marzo; “Las maldades de la bruja novata”, los días 15 y 29 de abril, y Peer Gynt, los días 20 y 21. El programa concluirá el 6 de mayo con “El día minimúsica”.

A %d blogueros les gusta esto: