Meravellosa truita de creïlla al Lar Botánico

Facebook

Hui ens trobem al carrer Ángel guimerà, 32 de València a la Cafeteria Lar Botánico. Els germans Antonio i Julián Escribano, van empendre una meravellosa aventura a l’any 1973. Més endavant, a l’any 1993, es va incorporar César Soler, el seu nebot, on va agafar el relleu definitiu del Lar Botánico a l’any 2013, junt al seu germà Julio fins l’actualitat.

Com podeu veure és un bar totalment familiar, on de tios a nebots han passat la regència de la taberna i les valuoses receptes inimitables d’aquells temps. En esmorzarots volem recalcar la inimitable i espectacular truita de creïlles que fan, per a nosaltres, és sens dubte, una de les millors truites de tota València, quan li pegues el primer mós, mmmmh! és un verdader orgasme per al paladar!.

El pa el compren a un forn proper, junt al bar, el forn d’Isabel Medina, està deliciós i fa una combinació perfecta, junt a la truita de creïlla. L’oli que solen utilitzar, és d’oliva verge extra «Geland». Fan un cremaet molt especial i tradicional amb el café «Marcilla».

La major satisfacció per César i Julio és que al final, tots els seus clients acaben seguent els seus amics i quasi sempre tenen una relació que va més enllà de la relació cambrer-client. Solen comprar els seus productes a Diresa, Distribucion Región Este, on els suministren, tant begudes, com aliments, de bona qualitat i a un preu raonable, també solen fer algunes compres a Makro, i a les botigues del barri.

Des d’esmorzarots vos donem molts ànims i força a César i a Julio per continuar molts anys aquesta bonica aventura que van començar els vostres tios! Tornarem!

Alexis Pellicer i Gil.

???Forn Isabel Medina
☕☕☕Café Marcilla
???Oli Verge Extra «Geland»
⭐⭐⭐Entrepà estrela:

1.-Truita de creïlla a pèl!

☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
#esmorzarots#hemvingutagaudir#esmorzarspopulars#esmorzarotvalencià#cremaet#cacaudelcollaret#gastronomiavalenciana#laculturadelalmuerzo#fornsartesans#hornosvalencianos#forns#hornosdepanaderia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: