Port de Catarroja, bressol de l’all i pebre

Facebook

50 Concurs Popular de l’All I Pebre

video 50 concurs All i Pebre Catarroja

A les acaballes de l’estiu es va celebrar al Port de Catarroja la popular festa gastronòmica per exceléncia: 50 concurs popular d’allipebre. 

El Port de Catarroja es consolida com a bressol d’aquest plat típic i que, al voltant d’un perol de ferro, es crea un ambient de germanor i familiar on persones de totes les edats, amics i músics, gaudeixen de la gran festa.

Després de dos anys aturats per força major, el temps va estar a l’altura de l’esdeveniment i, els veïns i veïnes de Catarroja, van esdevindre els principals protagonistes.

Lloar a l’organització per la gran tasca realitzada, sabent la dificultad que entranya coordinar 150 perols, a més a més de cuinar per a més de dos mil tast per a tota la gent que visitava la ciutat.

Un gran reclam d’interés turístic, sens dubte, la millor gastronomia de la terreta amb el recolzament dels productors autòctons, acompanyada d’un entorn privilegiat, l’albufera i les barques, els arrossars i les aus migratóries. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donar les gràcies a la Filà cristiana Jaume I de Catarroja per fer-nos partíceps d’aquest comboi que no ha fet més que començar i, com no, a la gran cuinera, Silvia, que va fer el millor perol d’all i pebre per al goig dels comensals.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sergi Fem Terreta

 

A %d blogueros les gusta esto: