Prop de 3.500 joves estan treballant en Ajuntaments de la Comunitat amb el programa Avalem Joves Plus

Facebook

Prop de 3.500 joves estan en l’actualitat treballant en entitats locals de la Comunitat Valenciana gràcies al programa engegat pel Servef per a millorar l´ocupabilitat dels menors de 30 anys: Avalem Joves Plus. Parados en la Comunitat. (Paro).

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha fet balanç d’aquest programa que, segons ell, ha resultat un autèntic “èxit de convocatòria”. Així, Nomdedéu ha detallat alguna de les xifres que confirmen el bon acolliment d’aquest programa extraordinari del *Servef: han resultat beneficiàries 520 entitats locals de tota la Comunitat i ha suposat una inversió de més de 57 milions d’euros, inversió que va haver d’ampliar-se successivament per a abordar totes les solicituds.

“Mai abans l’Administració ha dut a terme un programa tan ambiciós per a recolzar i incentivar la inserció laboral dels nostres joves”, ha incidit el responsable d’Ocupació que ha informat que “totes les entitats locals que van sol·licitar ajuda l’han obtingut”.

Nomdedéu ha recordat que amb Avalem Joves Plus el Servef cercava tres objectius: millorar l´ocupabilitat dels joves menors de 30 anys, facilitar l’adquisició d’experiència laboral i posar en valor el talent jove per a la modernització i millora de l’administració pública.

Així mateix, ha recordat que l’engegada d’aquest projecte va suposar que la Comunitat anara l’única autonomia seleccionada per Brussel·les per a exposar experiències reeixides per a la integració laboral dels joves en la conferencia “Garantia Juvenil a Espanya: Perspectives de futur” oferida per la directora general d’Ocupació i Formació, Rocío Briones.

El Secretari Autonòmic ha emmarcat aquest programa en el principal repte que s’ha marcat el Servef: prioritzar actuacions per als col·lectius més vulnerables i amb més dificultats d’inserció i generar un mercat laboral més inclusiu a partir de polítiques focalitzades en grups específics. Així, a més de Avalem Joves , el Servef ha engegat Avalem Experiència, amb l’objectiu de recolzar l´ocupabilitat dels majors de 30 anys, especialment els que porten més d’un any en situació de desocupació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: