Restaurant El VERMUT de la Pobla de Vallbona millor Arròs de Vigília 2019

Facebook

L’III Concurs Paella d’Arròs de Vigília organitzat per l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i l’Associació de Comerciants de la Platja de Tavernes de la Valldigna “ACEPLAT” ja té TRES grans vencedors entre 30 restaurants de tot el territori que han cuinat amb els mateixos ingredients, llevat del brou de verdures i les pròpies pilotes/mandonguilles d’abaetjo com elements diferenciadors:

PRIMER PREMI restaurant EL VERMUT, Pobla de Vallbona: 1.000€ + Diploma + 2 Davantals de la Disenyadora PATRICIA PEIRÓ de TEXAS TRIBU + córner de l’arròs en GASTRÓNOMA considerada una de les millors exposicions gastronòmiques d’Europa.
SEGON PREMI restaurant AMADEUS, Platja de Xeraco : 600€ + Diploma + 2 Davantals de la Disenyadora PATRICIA PEIRÓ de TEXAS TRIBU
TERCER PREMI restaurant AVENIDA 2.0, Massamagrell: 200€ + Diploma + 2 Davantals de la Disenyadora PATRICIA PEIRÓ de TEXAS TRIBU
Un esdeveniment que té com a finalitat potenciar un turisme gastronòmic, rescantant un plat tradicional amb origen religiós en la Quaresma, adaptat a paella, però conservant tots els ingredients d’un exquisit plat saludable. Una fi possible d’aconseguir gràcies a tots els professionals del sector, que any rere any s’impliquen i col·laboren per a promocionar la gastronomia tradicional, amb essència i arrel.
Trenta restaurants de tot el territori han estat els triats per a promocionar una gastronomia saludable sense usos de colorants químics ni potenciadors de sabor, amb arrossos procedents de molins artesans que cuiden el seu cultiu amb la utilització de bioestimulants i amb un assecat tradicional al sol, amb olis no refinats, tot dins d’un entorn de mar i muntanya únic, la VALLDIGNA. Han estat presents membres de l’Associació de Celíacs de la Comunitat Valenciana “ACECOVA” per transmetre la importància de viure sense gluten en el sector de l’hosteleria.
Objectius aconseguits gràcies a tots els patrocinadors i col·laboradors que fan possible una ecopaella saludable amb els millors ingredients, amb productes de proximitat, gràcies a la col·laboració de Safrà Desbrín amb Denominació d’Origen Castella-la Manxa, aportant color, sabor i aroma, Mercavalència per la cultura i esforç d’un producte ecològic creant valor des de l’origen fins a la seua consumició, Arròs La Perla que aposta per una sembra tradicional,abaetjo de Silomar, La Pansa (passes moscatell Dénia), Olis de les Heras amb Denominació d’Origen Oli de la Comunitat Valenciana, Pebre roig Dolç de Hojilla Rebost. Tot això fusionat baix els fogons/paellers i paelles/calders de Belseher, amb la flama de Euval, Repsol. Ens acompanyaren en aquesta gran festa gastronòmica, els millors polps en el seu suc de Marjapeix, productes del forn tradicional Sepell, Figatells de la carnisseria Olegario, Olives varietat Gordal elaborades tradicionalment de primera categoria “El secret de l’Àvia”, “Gordal farcida d’All”, “Gordal desossada estil l’Àvia” d’olives Chicón, l’excel·lència del cafè ecològic i artesà Cafè Barsel delegació Marina/Safor. Important la col·laboració i implicació de l’empresa local Disvall especialitzada en la distribució de productes alimentaris per a hostaleria i comerços, seguent la cervesa Amstel qui donarà la benvinguda durant tot l’esdeveniment així com Cellers Coviñas, D.O. Utiel Requena amb els seus vins blancs, rosats i negres, Sierra Salines, Enterizo i el producte estrella Al VENT amb una imatge renovada com podeu comprovar.
Gràcies a la dissenyadora Patricia Peiró de Texas Tribu pel treball realitzat en l’elaboració de peces de disseny úniques en el sector de l’hostaleria. Gràcies a GASTRÒNOMA, considerada una de les millors exposicions gastronòmiques d’Europa, per donar suport a esdeveniments gastronòmics que sumen a la VALLDIGNA.
Gràcies al millor comunicador que hi ha a la Valldigna i en tot el territori, speaker, locutor i showman de la “terreta”, Óscar Pellicer i Gil.
Música i Gastronomia, un coctel màgic de sensacions que ens prepararà el prestigiós DJ John Belushi Hotel, propulsor del so “Cool Music” a la ciutat de València.
Gràcies a tots i cadascun dels membres del jurat pel seu criteri i professionalitat dirigit pel President Pepe Fortea professor de l’Escola d’Arrossos i Paella Valenciana, Juan Salvador Gayá, escriptor, crític gastronòmic i creador del blog CUINA VALENCIANA, Javier Blasco, cuiner i formador dels Centres de Turisme de la “Generalitat Valenciana” CDT, Riki especialitzat en premsa gastronòmica anglesa i fundador de VI&VID, Héctor Canet, cap de sala Moli Nou Beniflà, Andreu del Gingol Gastrobar i Emili Piera, escriptor, periodista i gastrònom, els seus últims llibres “Quan la Xina vingué a València”, “Oficio de Lance” (memorias profesionales) i “Cuina de l’Albufera (i les marjals)”
Gràcies a tots els mitjans de comunicació presents per la difusió d’una gastronomia de qualitat, per donar a conèixer la tradició de cada territori, per acostar al turisme el millor que tenim, la nostra gent, cultura i gastronomia.
Una gran família de restauradors que dia a dia es superen, s’adapten, es transformen, s’esforcen, aportant valor afegit al territori. Agrair a tots els implicats en aquest gran projecte saludable.
1.- (Bar) La Plaça de Torrent
2.- Arrels Racó Gastronòmic, Gata de Gorgos
3.- Restaurante Bonaire, El Palmar
4.- Hotel San Luis, Platja de Gandia
5.- Vali 15, Alginet
6.- Restaurante Bonestar, València
7.- Casablanca, Platja de Tavernes
8.- Restautante Miquel y Juani, L’Alcúdia
9.- La Garrofera, Serra
10.- Asador, Paterna
11.- Restaurante Sequial 20, Sueca
12.- El Racó de Meliana
13.- Catering la Despensa, Burjassot
14.- Tabick Lounge, Llombai
15.- Chef Amadeo, Platja de Gandia
16.- La Plaza, Torrent
17.- La Visteta, Barx
18.- Taverna Pirata, Tavernes Valldigna
19.- Casa Granero, Serra
20.- Asador L’Alfàbega, Alginet
21.- Casa Picanterra, Cullera
22.- Cancela Eventos, Sueca
23.- La Bresca, Els Poblets
24.- Avenida 2.0, Massamagrell
25.- Rebost, Sueca 26.- Restaurant Amadeus, Platja de Xeraco
27.- Restaurant Nou Racó, El Palmar
28.- Restaurant Casa Macario, Platja Tavernes Valldigna
29.- Restaurant San Bernardo, Platja Tavernes Valldigna
30.- El Vermut, Pobla de Vallbona
Sergi Fem Terreta
A %d blogueros les gusta esto: