Un clima màgic al bar l’institut de Riba-Roja del Túria

Facebook

Bon dia família,

Des d’Esmorzarots continuem a la localitat de Riba-Roja del Túria, on sempre portarem a tota la gent del poble al cor, ara ja fa 20 anys vam gaudir de l’esport formant part de l’equip de futbet del poble, durant dos meravellosos anys¡

Un poble familiar, molt unit i on es respira un clima molt especial, ple d’optimisme i molt acollidor.

Hui hem vingut a gaudir al Bar L’Insitut situat al carrer Primer de Maig 65. Vicente Manuel Bru García va començar aquesta meravellosa aventura, ara ja fa 21 anys. Vicente com bon ambaixador del poble, té una filosofia molt clara al seu negoci, on cada dia transmet a tot el seu equip, el fet d’ajudar-se sempre els uns als altres, amb un únic objectiu, que la gent que entre per la porta del seu local, i sols s’haja de preocupar per gaudir d’un bon esmorzarot i aquest clima que es respira al poble s’engrandeix cada dissabte a l’hora de l’esmorzarot popular al bar Institut¡¡.

Vicente compra els seus productes a Merca-València i valora també moltíssim els comerços de proximitat, on gran part dels seus productes venen dels mateixos comerços del poble.

L’oli que utilitzen és un oli d’oliva verge extra-ecològic «Aceites Albert», on seguint el meticulós procés de l’agricultura ecològica amb un procés de cultiu, recol·lecció i envasament, aconsegueixen aquest oli ecològic d’immillorable qualitat.

Al Bar Institut segeuix el nostre lema a la perfecció, des de el minut 1 fins a la culminació de l’esmorzarot, amb un esplèndid cremaet, que fan amb el café Bonka(Nestlé), el client no para de somriure, gaudir i viure moments entranyables junt a tot l’equip del Bar. Destaquem entre totes les varietats d’entrepans el «València Enamora», molt semblant al «Xivito» però amb el toc especial de la pexuga empanada que només fan al bar l’Insitut, i després també un dels que té més èxit, és el «València Bonita», que du carn de «potro» amb un saltejat de faves, alls tendres, «bacon», pernil i formatge de «rulo».

Per últim destaquem el seu pa artesà que ve dels forns tradicionals, amb molta solera i un aroma encisador: el forn d’Estivalis de Riba-Roja i «Las Nieves» de l’Eliana.

Per a Vicente, el que més l’il·lusiona, després tant d’anys de sacrifici, és veure com el seu equip al complet, fa que la gent se senta bé, agust i sols pense en gaudir de l’esmorzarot popular¡¡

Molts anys família¡¡ Tornarem¡¡ Força i coratge¡¡

Alexis Pellicer i Gil.

???Forn Estivalis de Riba-Roja i Forn «Las nieves» a L’Eliana.

☕☕☕»Café BONKA(Nestlé)

???»Aceites Albert»

⭐⭐⭐Entrepans estrela:

-«València Enamora»: semblant al «Xivito» però amb el toc especial de la pexuga empanada

-«València Bonita»: carn de «potro», saltejat de faves amb alls tendres, «bacon», pernil i formatge de «rulo».

☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
#esmorzarots#hemvingutagaudir#esmorzarspopulars#esmorzarotvalencià#cremaet#cacaudelcollaret#gastronomiavalenciana#laculturadelalmuerzo#fornsartesans#hornosvalencianos

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: