EL CIRCUIT RUNCÀNCER SUPERA ELS 100.000 EUROS DE RECAPTACIÓ EN 2018, DESPRÉS DE CELEBRAR 33 PROVES

Facebook

 

 

El circuit RunCàncer de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) a València ha superat els 100.000 euros recaptats en la seua edició de 2018, després d’haver celebrat un total de 33 proves fins avui. L’objectiu d’enguany és arribar als 300.000 euros.

Després de les dues marxes que han tingut lloc aquest cap de setmana passat a Marines i Xelva, la IV edició del circuit ha recaptat un total de 100.478 euros, ha precisat l’organització en un comunicat. A més, ha reunit a 26.451 persones que han participat en alguna de les cites per a moure’s contra aquesta malaltia.

RunCàncer va celebrar aquest cap de setmana passat les seues marxes en les localitats de Marines i Xelva. La primera parada va ser el dissabte a Marines, on 372 persones van recórrer cinc quilòmetres contra el càncer i van aconseguir recaptar 1.116 euros. Per la seua banda, la marxa contra el càncer de Xelva celebrada el diumenge va reunir a 356 persones i va recaptar un total de 1.077 euros.

Aquest circuit és totalment solidari, ja que tota la recaptació de les inscripcions es destina a projectes de recerca oncològica. La pròxima prova de RunCàncer tindrà lloc a Alboraig el dissabte 14 de juliol amb una marxa de 7 quilòmetres.

Així mateix, el pròxim 21 de juliol tindrà lloc una marxa de dos quilòmetres a la Llosa del Bisbe; una marxa i una carrera de cinc quilòmetres a Camporrobles i una altra marxa de cinc quilòmetres en honor dels Oms.

D’igual forma, la localitat valenciana de Sagunt acollirà una marxa de tres quilòmetres i una carrera de sis quilòmetres el dia 25 de juliol. El 27 de juliol serà el torn de Caudete de las Fuentes, amb una marxa i una carrera de sis quilòmetres ambdues. Finalment, Fuenterrobles acollirà una marxa de cinc quilòmetres el 28 de juliol.

La IV edició del circuit de marxes i carreres contra el càncer “més gran d’Europa” arribarà a més de 70 localitats, que s’han sumat a aquesta iniciativa saludable i solidària organitzada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer València amb l’objectiu d’ajudar en la lluita contra aquesta malaltia. Des del seu inici en 2015, ha recaptat 566.050 euros.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: