L’HEMISFÈRIC ACULL DEL 10 AL 12 DE JUNY LA REUNIÓ EUROMAX 2018

Facebook

L’Hemisfèric acull del 10 al 12 de juny la reunió de l’associació europea de cines en gran format per a documentals i pel·lícules educatives, Euromax 2018.

 

Els membres d’Euromax es reunixen cada any en una ciutat europea perquè els responsables i els professionals de la indústria cinematogràfica de pantalles gegants projecten nous llançaments i tràilers d’este tipus de pel·lícules.

És la primera reunió d’esta organització que se celebra a València coincidint amb la celebració del XX aniversari de l’Hemisfèric i enguany comptarà amb moltes novetats. Es projectaran 11 noves pel·lícules tant en format Imax Dome com en format digital amb un projector làser 4K de Barco.

A més, també es projectaran sis tràilers de pel·lícules en format digital y es donaran a conéixer 12 pel·lícules en producció com a mostra del que la indústria està treballant de cara al seu llançament en els pròxims anys.

EuroEuromax és la plataforma europea on és possible conéixer de primera mà les novetats del sector del gran format tant a nivell de producció de noves pel·lícules com a avanços tecnològics audiovisuals.

Per a la Ciutat de les Arts i les Ciències és molt important participar i col·laborar en l’organització de la seua reunió anual ja que es tracta del fòrum que servix de trobada per a sales de cine en gran format, productores, distribuïdores i empreses audiovisuals que estan en continu desenrotllament en noves tecnologies el que permet a l’espectador gaudir de major qualitat d’imatge.

En els últims anys, la delegació i els programes de conferències d’Euromax han crescut per a incloure un número cada vegada major de professionals pioners de solucions digitals excepcionals. EuroEuromax reunix a especialistes en pantalles gegants, productors de televisors 4K HDR, indústries de captura d’imatges 8K, planetaris i atraccions, diferents sistemes de projecció digital i experts en realitat virtual en 3D.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: