Esmorzarots Hem Vingut a Gaudir¡ Per la Vida¡¡

Facebook

Bon dia, família des d’Esmorzarots volem comunicar-vos, després de l’inici del projecte a gener del 2021, que seguim avançant, cada dia i estem molt contents de la resposta de la gent amb l’objectiu principal, sempre, de donar suport a tot el món de l’hostaleria i propagar la nostra cultura gastronòmica valenciana, l’esmorzarot popular.

En aquest temps, vegem, com cada vegada, ens trobem més companys, més projectes, que intenten propagar la cultura de l’esmorzarot valencià i això per a nosaltres és una satisfacció enorme, perquè quan més siguem, més força farem per propagar el folklore valencià.

Vegem com cada colp, Esmorzarots està agafant «coloret», estem creant una base, un nou pilar… on en breu vos contarem totes les sorpreses, utilitats i mecanismes que posarem en marxa per propagar la nostra cultura.

En les pròximes setmanes esbrinarem les noves tendències, a les diverses xarxes socials…ho farem com fins ara, amb actitud positiva, optimisme i sempre brindant cada dia pel regal que ens van fer al nàixer, fent honor al nostre lema: «Estem ací perquè hem vingut a gaudir» i hui més que mai brindem pels que ja no estan ací, per la cultura, per la vida¡

Vos convidem a esbrinar totes aquestes meravelles gastronòmiques¡¡

Vos esperem al ritme de la música, somrient i ballant a la vida¡

Alexis Pellicer i Gil.(Esmorzarots)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: