Més de 60 brigadistes forestals de la Diputació han passat ja per l’incendi d’El Genovés

Facebook

Tretze brigades forestals de la Diputació de València i dos coordinadors de zona, han passat ja per l’incendi que es va declarar en la vesprada d’ahir diumenge al costat de l’àrea recreativa Xopà d’Alboi, al terme municipal d’El Genovés.

En la primera mobilització es van desplaçar les brigades de Benigànim, Estubeny, El Genovés, Sumacàrcer i Vallada. En els següents torns, s’han anat incorporant al perímetre de l’incendi les brigades d’Anna, Enguera, Llutxent, Navarrés, Sellent, Tous, Barx i la Font d’en Carròs.

El gerent de Divalterra, Xavier Simón, acompanyat pel responsable d’operacions de Brigades Forestals i els coordinadors de zona de l’empresa pública, ha estat present en diferents relleus “per a recolzar a peu de camp als i les brigadistes, el treball de les quals és de gran rellevància dins del dispositiu d’extinció”.

Les mobilitzacions de brigades s’organitzen en tres torns diaris per a garantir l’eficàcia i continuïtat dels treballs realitzats.

L’organització dels relleus està a càrrec dels coordinadors de zona de Divalterra, que s’encarreguen d’executar el procés de mobilització de les brigades per a reduir al mínim el temps de resposta, d’acord amb les directrius del Consorci Provincial de Bombers de València i sota el comandament únic de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a Emergències.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: