Nova Secció a Esmorzarots: «La Cultura del Sacrifici Hostaler»

Facebook

Bon dia, hui és un dia especial per a Esmorzarots, on portem ja 5 mesos en aquest meravellós projecte, intentant cada dia recolzar a tot el món de l’hostaleria donant a conéixer la cultura dels Esmorzarots valencians, exaltant la nostra gastronomia i propagant el nostre folklore.

Durant aquest temps, tant a les 38 publicacions a Instagram, com al periòdic digital gastronòmic Gastrondario www.gastrondario.com a la secció d’Esmorzarots, hem finalitzat cada article tracta’n d’expressar els sentiments de cada hostaler, després de tants anys de sacrifici, cuinant i servint als seus clients.

Hem relatat a cada post què és el que més aprecien del seu treball, durant aquests anys de dedicació, i aquests sentiments es converteixen en un nou concepte per a la cultura dels Esmorzarots, una nova filosofia, «la cultura del sacrifici hostaler».

Recordeu sempre el nostre lema: «Hem vingut a gaudir», continuem brindant per la vida i propagant els sentiments dels hostalers, aquesta nova secció amagada en totes les publicacions, la cultura del sacrifici hostaler, la farem una de les nostres seccions estrela a la nostra web en construcció, on li dedicarem molt d’amor i estima a tots els hostalers, valorant l’enorme esforç que fan per fer-nos gaudir de la vida.

La major satisfacció per als hostalers durant tants anys de sacrifici és:

PIZZERIA FIRENZESandro: «Vore la cara dels seus clients quan aprecien els seus plats, entrepans i postres»

TABERNA AMPARÍNRaúl i Carlos: «Vore que després de tants anys, famílies senceres i els seus membres de diferents generacions continuen anant a visitar-los. De fet, en alguns casos existeix una bonica i cordial amistat»

BAR THAIS SAGUNT. Daniela, Marisa i Javi: «Quan reben les mostres d’agraïment de les persones, que els visiten, gaudint de les seues creacions culinàries i servei»

CAFETERIA LAR BOTÁNICOCésar i Julio: «És que al final, tots els seus clients acaben seguent els seus amics i quasi sempre tenen una relació que va més enllà de la relació cambrer-client.

EL TROVADORMaría i Miguel: «És vore com els seus clients es troben com a casa, còmodes, amb la cara de felicitat que els provoca el tracte rebut per l’equip del «Trovador» i per les seues especialitats»

BAR MARVITino. «És quan un client se’n va content i torna més voltes amb familiars i amics que no coneixien el bar. Tenen clients que fa 30 anys que acudeixen, ara amb els seus fills i nets i segons ens diu Tino veure la cara de felicitat dels menuts no té preu«

BAR RESTAURANTE ROJAS CLEMENTEMatías i Martín «És que el negoci funciona de categoria i han pogut mantindre la clientela de tota la vida, al mateix temps han guanyat nous seguidors de totes bandes, i això per als germans Rodríguez és tot un autèntic privilegi«

BAR NUEVO OSLO. Raúl.»És tindre la clientela molt contenta i molt ben alimentada amb el seu propi cultiu»

TABERNETA BENIMAMET. Lorena: «És servir als clients com es mereixen tant a l’hora de l’esmorzarot, dinar o sopar i persupost a l’hora del cafenet«

CAFÉ MERCADO JERUSALÉN. Rafa: «El que més goig li fa és veure com un client torna al seu bar una volta i una altra, això li produeix molta satisfacció després de tant d’esforç diari»

BERLANGA BAR. Javi i Sara: «És servir als seus clients productes d’una parcel·la xicoteta en els horts urbans de Benimaclet on cultiven varietats autòctones i això els seus clients ho aprecien molt i per a Sara i Javi que reconeguen el seu esforç i sacrifici diari és el més important.

RESTAURANTE CA LADIO A LLombaiÁngeles (Mare i filla), Júlia i Julio: «És que els seus clients continuen confiant amb ells, després de tants anyascol.laborant amb tot el que organitzen i proposen. Això sempre és senyal que encara estan fent-ho bé i quan entra un client per la porta i sense demanar ja saps el que vol… No és client és familia«

BAR MERCAT DE RIBARROJAWilly i la «Marquesa»(Inma): «Per a tota la família, la major satisfacció és que no els suposa cap sacrifici per a d’ells, és un regal poder servir i cuidar a la gent!«

BAR INSTITUT DE RIBARROJAVicente: «El que més l’il·lusiona, és veure com el seu equip fa que la gent es senta agust«

BAR MERCAT ALGIRÓS. Toni: «És veure com durant anys tenen clients fidels, així com veure que cada vegada s’acosta més gent a conéixer el bar i el mercat. Els agrada sentir que els seus clients se senten com a casa»

RESTAURANT LA VISTETA a BARX. Bea i Leo: «Quan parlen de satisfacció també han de parlar de decepció, una cosa porta l’altra, al treballar amb el públic en general sempre hi trobes de tot, però sempre omplin el poal amb més satisfacció, positivitat i optimisme. Leo sempre diu als seus companys, «lo bonico» que és quan acaben la feina, veure les cares dels clients, sentir els seus comentaris i agraïments… Eixa satisfacció és immediata¡¡¡eixes paraules que el fan omplir-te de saber que la feina que acabes de fer està ben feta i rebre aquest reconeixement és un sentiment molt gran«

BAR SAGASTA A SIMAT DE LA VALLDIGNA. Josep «Sagasta«: «És veure com la gent disfruta el bon moment del Bar»

BAR LEKUS CID: Jesús, José i el seu fill Adri: «El que més valoren i estimen de la seua feina són sempre els clients»

BAR JÙCAR. David i Geovani: «És saber amb seguretat que el client que isca per la porta torne, això significa que estan fent molt bé les coses»

 

Recordeu sempre el nostre lema: «Hem vingut a gaudir»  Tornarem¡¡ Per la vida¡

 

Alexis Pellicer i Gil.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: